Medisch pedicure

Tarieven

Voor de behandelingen, reken ik een eerlijke prijs. U bent verzekerd van een professionele behandeling door een gediplomeerd medisch pedicure tegen een redelijk tarief. De tariefstelling geldt voor 2023 en is inclusief BTW. Betaling bij voorkeur direct na de behandeling per PIN of contant. Alle behandelingen zijn op afspraak. Afspraken dient u minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen.

 

“Lopen op wolkjes”

Eén van de belangrijkste taken van een medisch pedicure is het voorkomen van voetproblemen.

*Om de hoeveel weken maak ik een afspraak? Meestal is een behandeling eens in de 4 a 8 weken voldoende. Afhankelijk van de conditie en belasting  van de voet,  eventuele voetproblemen, zoals likdoorns, eelt en ingroeiende nagels. Iedere voet is anders, het is en blijft dus maatwerk.

* Wat is het verschil tussen een pedicure en een medisch pedicure?  Een medisch pedicure kan naast alle voeten van gezonde personen ook de voeten van personen met risicovoeten behandelen.

*Wat verzorgt een medisch pedicure? Nagels -en nagelomgeving, verwijderd overtollig eelt en likdoorns, behandeld kloven, eeltranden, schimmelnagels en ingroeiende nagels. Een medisch pedicure heeft zich gespecialiseerd in Risicovoeten.

*Wat zijn risicovoeten? zijn kwetsbare voeten, bijvoorbeeld als gevolg van reuma, diabetes, vaataandoeningen, kanker, ouderdom en neurologische aandoeningen.

De medisch pedicure werkt nauw samen met huisarts, verpleegkundige, podotherapeut, fysiotherapeut en orthopedisch schoenmaker.

lijn

Nagelbeugels

Bij een ingroeiende nagel wordt er een strip op de nagel aangebracht met een magneet.

Een pijnloze behandeling en de nagels kunnen toch worden gelakt.

Diabetici en Reumatici

Voeten van Diabetici en Reumatici vragen vaak extra zorg. Verminderde bloedsomloop in benen en voeten, het gevoel in de voeten kan verminderen of uitvallen en de stand van de voeten kan veranderen. Laat uw voeten behandelen door een medisch pedicure, ook als er nog geen klachten zijn. Voorkomen is beter dan genezen.

groen logo
lijn

Prijslijst

Pedicurebehandeling, - 30 min € 41,50

Pedicure behandeling, tussentijds voor trouwe klanten (na 3x) - 15 a 20 min € 23,50

Medisch pedicure voor Diabetici en Reumatici, - 30 min € 42,50

Pedicure Diabetes met behandelplan Podotherapeut & eigen bijdrage € 17,50

Uitgebreid voetonderzoek op o.a. huid- en nagelaandoeningen. Deze behandeling kunt u alleen boeken als u gescreend bent door de Podotherapeut en ik in het bezit ben van uw behandelplan met een zorgprofiel.

Nagelbeugel met magneet, alleen te boeken i.c.m. pedicurebehandeling € 22,50

Bij een ingroeiende nagel wordt er een strip op de nagel aangebracht met een magneet, een pijnloze behandeling en de nagels kunnen toch worden gelakt. Voor een effectief resultaat is deze behandeling alleen te boeken i.c.m. een pedicurebehandeling.

Nagelreparatie LCN wilde plus - grote teen, alleen te boeken i.c.m. pedicurebehandeling € 15,00

Deze behandeling alleen te boeken i.c.m. een pedicurebehandeling. De nagel wordt vakkundig behandeld en voorbereid op de wilde pedique behandeling.

Uitbreiding per 15 min € 9,95

Kinder pedicure t/m 12 jaar € 19,50

Tiener pedicure t/m 18 jaar € 26

Contact
    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.